İçeriğe geç
Anasayfa » 2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları Yayımlandı. MEB 2023 LGS Soruları V2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları pdf indirmek için tıkla!

2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları Yayımlandı. MEB 2023 LGS Soruları V2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları pdf indirmek için tıkla!

    2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları Yayımlandı. MEB 2023 LGS Soruları V2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları pdf indirmek için tıkla!

    4 Haziran 2023  tarihinde yapılan ve 1 milyondan fazla ortaokul 8.sınıf  öğrencisinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi LGS sınavı soruları ve cevap anahtarını sınav bitiminden sonra kısa bir süre sonra burada bulabilirsiniz.

   Türkçe, Tarih, Din Kültürü, Matematik ve Fen Bilimleri Soruları ve cevap Anahtarları yayımlanınca aşağıdaki link aktif olacaktır.


2023 LGS Soruları ve Cevap Anahtarları pdf

2023 LGS Soruları ve Cevap anahtarları pdf indirmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

SÖZEL KİTAPÇIK İNDİR 

SAYISAL KİTAPÇIK İNDİR

LGS  Türkçe Soruları ve Cevap Anahtarı,

LGS  T.C. İnkılap Tarihi Soruları ve Cevap Anahtarı,

LGS  Din Kültürü Soruları ve Cevap Anahtarı,

LGS  İngilizce Soruları ve Cevap Anahtarı,

LGS  Matematik Soruları ve Cevap Anahtarı,

LGS  Fen Bilimleri Soruları ve Cevap Anahtarlarını yukardaki linkte bulabilirsiniz

         Türkçe, Tarih, Din Kültürü, İnkılap Tarihi ,Matematik ve Fen Bilimleri alanlarından  toplam 90 sorunun sorulduğu LGS sınavları bugün itibariyle yapıldı.90 sorudan oluşan sınav iki oturum halinde gerçekleştirilecek.Birinci oturum Sözel Oturum  09.30’da, ikinci oturum Sayısal Oturum  ise 11.30’da başlayacak.

Birinci SÖZEL Oturumda öğrencilere Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din kültürü ve Ahlak bilgisi ile yabancı dil derslerinden toplam 50 soru soruldu ve 75 dakika zaman verildi. İkinci Sayısal  Oturumda ise öğrencilere matematik ve fen bilimleri derslerinden toplam 40 soru soruldu ve 80 dakika zaman verildi

Milyonlarca öğrencinin katıldığıLiselere Geçiş Sınavı kapsamında adaylar istedikleri liselere yerleşebilmek için sınava giren öğrenciler resmi sonuçlar öncesinde doğrularını ve yanlışlarını kontrol etmek isteyen adaylar için cevap anahtarı yayınlandı mı?

 

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir